Bobek (SI) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan uit Northern Brewer en een wilde hop. Wordt ook wel Styrian Golding B genoemd. Wordt (nog) niet commercieel verbouwd. Bobek Land Slovenië Type B Aroma Samenstelling Alfazuren 3.5-7.8 % Cohumulon 28-34 % Humulon Betazuren 4.0-6.1 % Colupulon 48-53 % Hopoliën 0.7-4.0 ml/100 gr Myrceen 49-57 % Humuleen 13-19 % Caryofylleen 4-6 % Farneseen 4-7 % Selineen Linalool 0.9-1.3 % Totaal polyfenolen Xanthohumol 0.3-0.4 % Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst 1600-2400 kg/ha Opslag 66 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens