Ga naar artikel

Bor (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze hopvariëteit wordt ook soms Boor genoemd.

Bor
Land Tsjechië
Type A
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 7-9 %
Cohumulon 22-25 %
Humulon
Betazuren 4-6 %
Colupulon 44-48 %
Hopoliën 1.0-1.5 ml/100 gr
Myrceen 35-50 %
Humuleen 25-35 %
Caryofylleen 7-12 %
Farneseen <0.1 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Saaz (CS)
Hallertau (DE)
Uitleg over de getoonde gegevens