Ga naar artikel

Canadian RedVine (CA)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Verdere informatie (nog) niet aanwezig.

Canadian RedVine
Land Canada
Type A
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 5 %
Cohumulon 47 %
Humulon
Betazuren 5-6 %
Colupulon
Hopoliën 11 ml/100 gr
Myrceen 70 %
Humuleen 2 %
Caryofylleen 2 %
Farneseen 4-7 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst >2000 kg/ha
Opslag 80 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens