Cekin (SI) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Een tripolide en dochter van Cicero (SI). Ontwikkeld in de jaren 1980 op het Hop Research Institute in Žalec. Wordt nog maar weinig verbouwd. Cekin Land Slovenië Type A Aroma zelfde aroma als Styrian Golding Samenstelling Alfazuren 6-8 % Cohumulon 24 % Humulon Betazuren 2-3 % Colupulon Hopoliën 1.07 ml/100 gr Myrceen 47.9 % Humuleen 16.5 % Caryofylleen 6.2 % Farneseen 7.1 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode later-laat Opbrengst Opslag 79 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Styrian Golding (SI) Uitleg over de getoonde gegevens