Ga naar artikel

Cekin (SI)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Een tripolide en dochter van Cicero (SI). Ontwikkeld in de jaren 1980 op het Hop Research Institute in Žalec. Wordt nog maar weinig verbouwd.

Cekin
Land Slovenië
Type A
Aroma
zelfde aroma als Styrian Golding
Samenstelling
Alfazuren 6-8 %
Cohumulon 24 %
Humulon
Betazuren 2-3 %
Colupulon
Hopoliën 1.07 ml/100 gr
Myrceen 47.9 %
Humuleen 16.5 %
Caryofylleen 6.2 %
Farneseen 7.1 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode later-laat
Opbrengst
Opslag 79 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Styrian Golding (SI)
Uitleg over de getoonde gegevens