Cicero (SI) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze hop is een zuster van Cekin (SI). Zoals bij Cekin (SI) is er ook voor deze variëteit maar weinig belangstelling bij brouwerijen. Cicero Land Slovenië Type A Aroma Samenstelling Alfazuren 6-7 % Cohumulon 29 % Humulon Betazuren 2.5 % Colupulon Hopoliën 1.05 ml/100 gr Myrceen 51.1 % Humuleen 17.7 % Caryofylleen 6.7 % Farneseen 3 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode laat Opbrengst Opslag 80 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Cekin (SI) Uitleg over de getoonde gegevens