Hüll Melon (DE) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze hop is ontstaan uit een kruising tussen Cascade en een mannelijke Hüll-kweekvariant. Deze Duitse variëteit werd ontwikkeld in het Hopfenforschungszentrum te Hüll en in 2012 op de markt gebracht. Hüll Melon Land Duitsland Type A Aroma fruitig, honingmeloen, aardbeien Samenstelling Alfazuren 6.9-7.5 % Cohumulon 25-30 % Humulon Betazuren 7.3-7.9 % Colupulon Hopoliën 0.7-0.9 ml/100 gr Myrceen 35-37 % Humuleen 10-20 % Caryofylleen 5-10 % Farneseen <1 % Selineen Linalool 0.4-0.7 % Totaal polyfenolen Xanthohumol 0.2-0.4 % Hopbel Grootte klein-gemiddeld Compactheid compact Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode laat Opbrengst Opslag Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens