Kazbek (CS) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Genoemd naar de hoogste berg van het Kaukasus gebergte. Vrijgegeven in 2008. kruizing van Saaz en wilde Russische hop. Kazbek Land Tsjechië Type A Aroma fruitig, limoen Samenstelling Alfazuren 5.0-8.0 % Cohumulon 35-40 % Humulon Betazuren 4.0-6.0 % Colupulon 57-62 % Hopoliën 0.9-1.8 ml/100 gr Myrceen 40-55 % Humuleen Caryofylleen 10-15 % Farneseen <1 % Selineen 1-3 % Linalool 0.3-0.5 % Totaal polyfenolen 3.5-4.5 % Xanthohumol 0.3-0.45 % Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst Opslag Te vervangen door Saaz (CS)Sterling (US) Uitleg over de getoonde gegevens