Ga naar artikel

Opal (AU)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Verdere informatie (nog) niet aanwezig.

Opal
Land Australië
Type AB
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 13.0-14.0 %
Cohumulon 28-34 %
Humulon
Betazuren 3.5-4.0 %
Colupulon
Hopoliën 0.9-1.1 ml/100 gr
Myrceen 30-45 %
Humuleen 20-25 %
Caryofylleen 9-11 %
Farneseen 0.2 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur geel
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
East Kent Golding (UK)
Styrian Savinjski Golding (SI)
Tettnang(er) (DE)
Uitleg over de getoonde gegevens