Ga naar artikel

Pacifica (NZ)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Een triploïde aroma type ontstaan door open bevruchting van de Hallertau Mittelfrüh. Vroeger bekend als Pacific Hallertau.

Pacifica
Land Nieuw-Zeeland
Type A
Aroma
bloemig, licht citrus.
Samenstelling
Alfazuren 5-6 %
Cohumulon 25 %
Humulon
Betazuren 6 %
Colupulon
Hopoliën 1 ml/100 gr
Myrceen 12.5 %
Humuleen 50.9 %
Caryofylleen 16.7 %
Farneseen 0.2 %
Selineen
Linalool 1.6 %
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid los
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode vroeg
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Hallertau Mittlefrüh (DE)
Uitleg over de getoonde gegevens