Pacifica (NZ) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Een triploïde aroma type ontstaan door open bevruchting van de Hallertau Mittelfrüh. Vroeger bekend als Pacific Hallertau. Pacifica Land Nieuw-Zeeland Type A Aroma bloemig, licht citrus. Samenstelling Alfazuren 5-6 % Cohumulon 25 % Humulon Betazuren 6 % Colupulon Hopoliën 1 ml/100 gr Myrceen 12.5 % Humuleen 50.9 % Caryofylleen 16.7 % Farneseen 0.2 % Selineen Linalool 1.6 % Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid los Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode vroeg Opbrengst Opslag Te vervangen door Hallertau Mittlefrüh (DE) Uitleg over de getoonde gegevens