Pekko (US)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier

Amerikaanse, genoemd naar de Finse god van de gerst en het brouwen. Complex kruidig karakter dat doet denken aan munt, salie of jeneverbes. Ook iets van tropisch fruit en meloen. Frisse bitterheid.

Pekko
Land Verenigde Staten
Type AB
Aroma
bloemig, citrus, kruidig
Samenstelling
Alfazuren 13-16 %
Cohumulon 27-30 %
Humulon
Betazuren 3.5-4.25 %
Colupulon
Hopoliën 2.1-2.7 ml/100 gr
Myrceen 46-55 %
Humuleen 12-15 %
Caryofylleen 11-13 %
Farneseen <1 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens