Ga naar artikel

Polaris (DE)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze hop is ontstaan uit Hüll-varianten met diverse genetische achtergronden. Deze variëteit werd ontwikkeld in het Hopfenforschungszentrum te Hüll en in 2012 op de markt gebracht.

Polaris
Land Duitsland
Type AB
Aroma
aangenaam fruitig, mint
Samenstelling
Alfazuren 19-23 %
Cohumulon 22-28 %
Humulon
Betazuren 4-6 %
Colupulon
Hopoliën 4.1-4.4 ml/100 gr
Myrceen 35-55 %
Humuleen 20-35 %
Caryofylleen 8-13 %
Farneseen <1 %
Selineen
Linalool 0.1-0.4 %
Totaal polyfenolen
Xanthohumol 0.7-1.0 %
Hopbel
Grootte klein-gemiddeld
Compactheid compact
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode laat
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens