Ga naar artikel

Premiant (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Premiant werd in 1996 geregistreerd. En is voor 50% afkomstig van Saaz, heeft fijn aroma en een laag cohumulon gehalte. Premiant heeft een neutrale bitterheid.

Premiant
Land Tsjechië
Type AB
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 7-9 %
Cohumulon 19-23 %
Humulon
Betazuren 3.5-5.5 %
Colupulon 39-44 %
Hopoliën 1.0-2.0 ml/100 gr
Myrceen 35-45 %
Humuleen 25-35 %
Caryofylleen 7-11 %
Farneseen 0.5-3.0 %
Selineen 0.5-1.5 %
Linalool 0.4-0.7 %
Totaal polyfenolen 4.0-5.0 %
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid Compact
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Northern Brewer
Marynka (PL)
Sybilla (PL)
Perle
Uitleg over de getoonde gegevens