Premiant (CS) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Premiant werd in 1996 geregistreerd. En is voor 50% afkomstig van Saaz, heeft fijn aroma en een laag cohumulon gehalte. Premiant heeft een neutrale bitterheid. Premiant Land Tsjechië Type AB Aroma Samenstelling Alfazuren 7-9 % Cohumulon 19-23 % Humulon Betazuren 3.5-5.5 % Colupulon 39-44 % Hopoliën 1.0-2.0 ml/100 gr Myrceen 35-45 % Humuleen 25-35 % Caryofylleen 7-11 % Farneseen 0.5-3.0 % Selineen 0.5-1.5 % Linalool 0.4-0.7 % Totaal polyfenolen 4.0-5.0 % Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Compact Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst Opslag Te vervangen door Northern BrewerMarynka (PL)Sybilla (PL)Perle Uitleg over de getoonde gegevens