Ga naar artikel

Saaz Late (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan door open bestuiving van Saaz. Geregistreerd in 2010.

Saaz Late
Land Tsjechië
Type A
Aroma
zoetig, fruitig
Samenstelling
Alfazuren 3.5-6 %
Cohumulon 20-25 %
Humulon
Betazuren 4-6.5 %
Colupulon 39-43 %
Hopoliën 0.5-1.0 ml/100 gr
Myrceen 25-35 %
Humuleen 15-25 %
Caryofylleen 6-9 %
Farneseen 15-20 %
Selineen 3-5 %
Linalool 0.2-0.4 %
Totaal polyfenolen 5.0-6.0 %
Xanthohumol 0.3-0.5 %
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens