Saaz Late (CS) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan door open bestuiving van Saaz. Geregistreerd in 2010. Saaz Late Land Tsjechië Type A Aroma zoetig, fruitig Samenstelling Alfazuren 3.5-6 % Cohumulon 20-25 % Humulon Betazuren 4-6.5 % Colupulon 39-43 % Hopoliën 0.5-1.0 ml/100 gr Myrceen 25-35 % Humuleen 15-25 % Caryofylleen 6-9 % Farneseen 15-20 % Selineen 3-5 % Linalool 0.2-0.4 % Totaal polyfenolen 5.0-6.0 % Xanthohumol 0.3-0.5 % Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst Opslag Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens