Sybilla (PL) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Het is een nieuwe variëteit van IUNG Pulawy die is geregistreerd in 1996 als een bittere hop maar typische aroma heeft. Het is een mix van Lublin en Styrian Golding. Sybilla Land Polen Type B Aroma kruidig, houtig Samenstelling Alfazuren 6.5-8 % Cohumulon 26-31 % Humulon Betazuren 3-5 % Colupulon Hopoliën 1.5-2.2 ml/100 gr Myrceen 28-30 % Humuleen 40-45 % Caryofylleen 9-11 % Farneseen 6-9 % Selineen Linalool 0.1-0.3 % Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte gemiddeld Compactheid compact Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode vroeg-halverwege Opbrengst 1800-2200 kg/ha Opslag Te vervangen door Hallertau Perle (DE)Fuggle (UK) Uitleg over de getoonde gegevens