Ga naar artikel

Triskel (FR)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan uit een kruising tussen Strisselspalt en Yeoman. Vrijgegeven in 2006.

Triskel
Land Frankrijk
Type A
Aroma
bloemig, fruitig, citrus
Samenstelling
Alfazuren 8.0-9.0 %
Cohumulon 20-23 %
Humulon
Betazuren 4.0-4.7 %
Colupulon
Hopoliën 1.5-2.0 ml/100 gr
Myrceen 59-61 %
Humuleen 13.4-13.6 %
Caryofylleen 6.0-6.2 %
Farneseen <1 %
Selineen
Linalool 0.7 %
Totaal polyfenolen 3.7-5.4 %
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Ahtanum (US)
Centennial (US)
Chinook (US)
Simcoe (US)
Uitleg over de getoonde gegevens