Triskel (FR) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan uit een kruising tussen Strisselspalt en Yeoman. Vrijgegeven in 2006. Triskel Land Frankrijk Type A Aroma bloemig, fruitig, citrus Samenstelling Alfazuren 8.0-9.0 % Cohumulon 20-23 % Humulon Betazuren 4.0-4.7 % Colupulon Hopoliën 1.5-2.0 ml/100 gr Myrceen 59-61 % Humuleen 13.4-13.6 % Caryofylleen 6.0-6.2 % Farneseen <1 % Selineen Linalool 0.7 % Totaal polyfenolen 3.7-5.4 % Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst Opslag Te vervangen door Ahtanum (US)Centennial (US)Chinook (US)Simcoe (US) Uitleg over de getoonde gegevens