Ga naar artikel

Aroma (RS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Aroma is een kruising tussen Ahil en Nothern Brewer.

Aroma
Land Servië
Type
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 5.5-8.5 %
Cohumulon 22-30 %
Humulon
Betazuren 4.5-5.0 %
Colupulon
Hopoliën 1.2-1.5 ml/100 gr
Myrceen 34-40 %
Humuleen 25-30 %
Caryofylleen 8-10 %
Farneseen
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode Gemiddeld
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens