Ga naar artikel

Buket (SI)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Verdere informatie (nog) niet aanwezig.

Buket
Land Slovenië
Type B
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 8.7-13.5 %
Cohumulon 24 %
Humulon
Betazuren 4.2-6.3 %
Colupulon 48 %
Hopoliën 1.0-2.9 ml/100 gr
Myrceen
Humuleen 17.1 %
Caryofylleen
Farneseen <1 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode halverwege-wat later
Opbrengst 900-1800 kg/ha
Opslag 53 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens