Ga naar artikel

Calista (DE)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Duitse aromahop. Lage alfawaardes gekoppeld aan aroma’s van tropisch fruit en abrikozen.

Calista
Land Duitsland
Type A
Aroma
citrus, steenfruit, tropisch fruit
Samenstelling
Alfazuren 3.0-3.9 %
Cohumulon 15-21 %
Humulon
Betazuren 5-10 %
Colupulon
Hopoliën 1.4-2.1 ml/100 gr
Myrceen
Humuleen
Caryofylleen
Farneseen
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens