Ga naar artikel

Cerera (SI)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze hop is familie van Celeia (SI)

Cerera
Land Slovenië
Type A
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 5-6 %
Cohumulon 25 %
Humulon
Betazuren 4 %
Colupulon
Hopoliën 1.54 ml/100 gr
Myrceen 58.3 %
Humuleen 13.2 %
Caryofylleen 5.9 %
Farneseen 3.1 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag 49 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Celeia (SI)
Uitleg over de getoonde gegevens