Ga naar artikel

Cicero (SI)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze hop is een zuster van Cekin (SI). Zoals bij Cekin (SI) is er ook voor deze variëteit maar weinig belangstelling bij brouwerijen.

Cicero
Land Slovenië
Type A
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 6-7 %
Cohumulon 29 %
Humulon
Betazuren 2.5 %
Colupulon
Hopoliën 1.05 ml/100 gr
Myrceen 51.1 %
Humuleen 17.7 %
Caryofylleen 6.7 %
Farneseen 3 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode laat
Opbrengst
Opslag 80 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Cekin (SI)
Uitleg over de getoonde gegevens