Ga naar artikel

Sybilla (PL)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Het is een nieuwe variëteit van IUNG Pulawy die is geregistreerd in 1996 als een bittere hop maar typische aroma heeft. Het is een mix van Lublin en Styrian Golding.

Sybilla
Land Polen
Type B
Aroma
kruidig, houtig
Samenstelling
Alfazuren 6.5-8 %
Cohumulon 26-31 %
Humulon
Betazuren 3-5 %
Colupulon
Hopoliën 1.5-2.2 ml/100 gr
Myrceen 28-30 %
Humuleen 40-45 %
Caryofylleen 9-11 %
Farneseen 6-9 %
Selineen
Linalool 0.1-0.3 %
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte gemiddeld
Compactheid compact
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode vroeg-halverwege
Opbrengst 1800-2200 kg/ha
Opslag
Te vervangen door
Hallertau Perle (DE)
Fuggle (UK)
Uitleg over de getoonde gegevens