Tahoma (US) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Tahoma werd door de Washington State University vrijgegeven in 2013. Tahoma is een dochter van Glacier wat te zien is aan het lage cohumulon gehalte, in combinatie met een hoge alfa zuur gehalte Tahoma Land Verenigde Staten Type AB Aroma limoen, citrus Samenstelling Alfazuren 7.2-8.2 % Cohumulon 15-17 % Humulon Betazuren 8.5-9.5 % Colupulon Hopoliën 1.0-2.0 ml/100 gr Myrceen 67-72 % Humuleen 9.0-11.0 % Caryofylleen 2.9-3.5 % Farneseen <1.0 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst 2000-2200 kg/ha Opslag 75 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens