Tahoma (US)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier

Tahoma werd door de Washington State University vrijgegeven in 2013. Tahoma is een dochter van Glacier wat te zien is aan het lage cohumulon gehalte, in combinatie met een hoge alfa zuur gehalte

Tahoma
Land Verenigde Staten
Type AB
Aroma
limoen, citrus
Samenstelling
Alfazuren 7.2-8.2 %
Cohumulon 15-17 %
Humulon
Betazuren 8.5-9.5 %
Colupulon
Hopoliën 1.0-2.0 ml/100 gr
Myrceen 67-72 %
Humuleen 9.0-11.0 %
Caryofylleen 2.9-3.5 %
Farneseen <1.0 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst 2000-2200 kg/ha
Opslag 75 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens