Ga naar artikel

Tomyski (PL)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontwikkelt uit Poolse hopvariëteiten en geregistreerd sinds 1983.

Tomyski
Land Polen
Type A
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 2.5-4 %
Cohumulon 26 %
Humulon
Betazuren 4-7 %
Colupulon
Hopoliën 0.8-1.2 ml/100 gr
Myrceen 15 %
Humuleen 45 %
Caryofylleen
Farneseen <1 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens