Ga naar artikel

Waimea (NZ)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze variëteit werd ontwikkeld bij het New Zealand Plant and Food Research hop breeding program en in 2012 op de markt gebracht. Het is een “kleindochter” van Pacific Jade.

Waimea
Land Nieuw-Zeeland
Type AB
Aroma
kruidig
Samenstelling
Alfazuren 16-19 %
Cohumulon
Humulon
Betazuren 7-9 %
Colupulon
Hopoliën 2.1-4.0 ml/100 gr
Myrceen
Humuleen
Caryofylleen
Farneseen
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens