Archer (UK) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Archer is een nieuwe variëteit van de Charles Faram Hop Development Program. Resistent voor echte meeldauw. Het combineert klassieke Britse hop aroma met een licht citrus aroma. Zowel tijdens koken als voor dry hop. Archer Land Verenigd Koninkrijk Type A Aroma bloemig, met wat limoen, perzik Samenstelling Alfazuren 4-6 % Cohumulon 32-38 % Humulon Betazuren 2-3 % Colupulon Hopoliën 0.6-0.8 ml/100 gr Myrceen 20-25 % Humuleen 26-30 % Caryofylleen Farneseen 0.4 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst Opslag Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens