Bačka (RS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier

Verdere informatie (nog) niet aanwezig.

Bačka
Land Servië
Type A
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 3.1-6.9 %
Cohumulon 25 %
Humulon
Betazuren 4-7.4 %
Colupulon
Hopoliën 0.39-1.0 ml/100 gr
Myrceen
Humuleen 33 %
Caryofylleen
Farneseen
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode laat
Opbrengst
Opslag 67 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens