Brewer's Gold (US) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier In 1919 gekweekt uit een wilde Manitoban hop en uitgebracht in 1934. Brewer's Gold was een een vroege bitterhop hop, gekweekt in Engeland (zie Brewer's Gold (UK)) en in de Verenigde Staten, totdat aan de release van nieuwe high-alfarassen in de jaren 1970 en 1980. Deze hop wordt gezien als een voorouder van de meeste moderne high-alpha-hop. Sommige Brewer's Gold is nog steeds gekweekt in Engeland, maar er is niet langer significant productie in de Verenigde Staten. Brewer's Gold is nooit gebruikt als aroma hop in Engeland vanwege de intense smaken, maar is experimenteel gebruikt als een droge hop door sommige Amerikaanse ambachtelijke brouwers. Brewer's Gold Land Verenigde Staten Type B Aroma Samenstelling Alfazuren 8-10 % Cohumulon 40-48 % Humulon Betazuren 3.5-4.5 % Colupulon Hopoliën 2-2.4 ml/100 gr Myrceen 37-40 % Humuleen 29-31 % Caryofylleen 7-7.5 % Farneseen <1 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode laat Opbrengst 2500-2900 kg/ha Opslag Te vervangen door Brewer's Gold (UK)Nothern Brewer (UK)Galena (US) Uitleg over de getoonde gegevens