Green Bullet (NZ) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Vrijgegeven door de Nieuw-Zeelandse DSIR (nu Plant & Food Research) in 1972. Dit triploïde alpha ras is gekweekt door een open kruisbestuiving van de Nieuw-Zeelandse variëteit Smooth Cone. Green Bullet Land Nieuw-Zeeland Type HA Aroma Mooie denne/limoen aroma Samenstelling Alfazuren 11-14 % Cohumulon 38-39 % Humulon Betazuren 6.5-7 % Colupulon Hopoliën 0.5-1.1 ml/100 gr Myrceen 38-39 % Humuleen 19.0-28.2 % Caryofylleen 9.2-20.0 % Farneseen 0.3 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte gemiddeld-groot Compactheid compact Lupuline kleur geel Groei, oogst en opslag Oogstperiode laat Opbrengst 2100-2400 kg/ha Opslag 60-70 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Hallertau Tradition (DE)Liberty (US)Mount Hood (US) Uitleg over de getoonde gegevens