Marynka (PL) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Kruising tussen Brewers Gold en een Joegoslavische mannelijke hop. Hoewel het meer een bitterhop is, kan Marynka door z'n sterke aroma ook als aromahop gebruikt worden. Goede resistentie. Marynka Land Polen Type AB Aroma Sterk en intens. Samenstelling Alfazuren 9-12 % Cohumulon 26-33 % Humulon Betazuren 10.2-13.0 % Colupulon Hopoliën 1.8-2.2 ml/100 gr Myrceen 28-31 % Humuleen 26-33 % Caryofylleen 11-12 % Farneseen 1.8-2.2 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Gemiddeld Compactheid Compact Lupuline kleur Geel Groei, oogst en opslag Oogstperiode vroeg-halverweg Opbrengst 1940-2205 kg/ha Opslag 60-70 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Tettnanger (DE) Uitleg over de getoonde gegevens