Riwaka (NZ) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan uit Saaz en een speciaal geselecteerd Nieuw-Zeelandse hop. Vrijgegeven door het HortResearch Riwaka Hop Research Centre in 1997. Riwaka Land Nieuw-Zeeland Type A Aroma sterk grapefruit, citrus Samenstelling Alfazuren 4.5-6.5 % Cohumulon 29-36 % Humulon Betazuren 4-5 % Colupulon Hopoliën 0.8 ml/100 gr Myrceen 68 % Humuleen 9 % Caryofylleen 4 % Farneseen 1 % Selineen Linalool 2.8 % Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid open Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode vroeg Opbrengst Opslag Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens