Sládek (CS) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Sládek is ontstaan uit Saaz en Nothern Brewer en in 1994 geregistreerd. Sládek Land Tsjechië Type AB Aroma Mild, fruitig, citrus. Samenstelling Alfazuren 4.5-6.5 % Cohumulon 25-31 % Humulon Betazuren 4.0-6.5 % Colupulon 45-51 % Hopoliën 3.0-4.0 ml/100 gr Myrceen 40-50 % Humuleen 20-30 % Caryofylleen 8-13 % Farneseen <1 % Selineen 0.5-1.5 % Linalool 7.0 % Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Groot Compactheid Compact Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Laat Opbrengst 1800-2500 kg/ha Opslag Te vervangen door Saaz (CS) Uitleg over de getoonde gegevens