Ga naar artikel

Sorachi Ace (JP)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Deze variëteit werd in 1984 ontwikkeld door Sapporo Brweries Ltd. De productie van deze Japanse hop werd verhoogd nadat in 2008 een tekort aan hop ontstond in de westerse wereld. Wordt nu niet meer verbouwd in Azië.

Sorachi Ace
Land Japan
Type AB
Aroma
ongewoon: citroen, "kauwgom", dille
Samenstelling
Alfazuren 12-16 %
Cohumulon
Humulon
Betazuren 6-8 %
Colupulon
Hopoliën 2.0-3.0 ml/100 gr
Myrceen
Humuleen
Caryofylleen
Farneseen
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens