Tettnang(er) (DE) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Verdere informatie (nog) niet aanwezig. Tettnang(er) Land Duitsland Type A Aroma kruidig Samenstelling Alfazuren 2.5-5.5 % Cohumulon 22-28 % Humulon Betazuren 3.0-5.0 % Colupulon 40-45 % Hopoliën 0.5-0.9 ml/100 gr Myrceen 20-35 % Humuleen 22-32 % Caryofylleen 6-11 % Farneseen 16-24 % Selineen 0.5-1.0 % Linalool 0.4-0.9 % Totaal polyfenolen 5.0-6.0 % Xanthohumol 0.3-0.4 % Hopbel Grootte gemiddeld Compactheid gemiddeld-compact Lupuline kleur geel Groei, oogst en opslag Oogstperiode vroeg-gemiddeld Opbrengst 1150-1400 kg/ha Opslag 55-60 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Tettnang(er) (US)Saaz (CS)Spalter Select (DE) Uitleg over de getoonde gegevens