Barbe Rouge (FR)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier

Franse aromahop met een fruitig aroma. Verwant aan Strisselspalt. Geeft tonen van aardbeien bij het gebruik als dry hop.

Barbe Rouge
Land Frankrijk
Type A
Aroma
Citrus, Fruitig
Samenstelling
Alfazuren 3.8-6.0 %
Cohumulon 42.1-42.2 %
Humulon
Betazuren 3.0-3.8 %
Colupulon
Hopoliën 1.1-1.6 ml/100 gr
Myrceen 35-52 %
Humuleen 15-25 %
Caryofylleen 2.5-2.8 %
Farneseen
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens