Pekko (US) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Amerikaanse, genoemd naar de Finse god van de gerst en het brouwen. Complex kruidig karakter dat doet denken aan munt, salie of jeneverbes. Ook iets van tropisch fruit en meloen. Frisse bitterheid. Pekko Land Verenigde Staten Type AB Aroma bloemig, citrus, kruidig Samenstelling Alfazuren 13-16 % Cohumulon 27-30 % Humulon Betazuren 3.5-4.25 % Colupulon Hopoliën 2.1-2.7 ml/100 gr Myrceen 46-55 % Humuleen 12-15 % Caryofylleen 11-13 % Farneseen <1 % Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst Opslag Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens