Ga naar artikel

Rakau (NZ)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Verdere informatie (nog) niet aanwezig.

Rakau
Land Nieuw-Zeeland
Type AB
Aroma
intense aroma, dennen, fruit
Samenstelling
Alfazuren 10.0-11.0 %
Cohumulon 24-38 %
Humulon
Betazuren 5.0-6.0 %
Colupulon
Hopoliën 2.0-2.4 ml/100 gr
Myrceen 50-60 %
Humuleen 15-20 %
Caryofylleen 5-7 %
Farneseen 4-5 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens