Ga naar artikel

Riwaka (NZ)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan uit Saaz en een speciaal geselecteerd Nieuw-Zeelandse hop. Vrijgegeven door het HortResearch Riwaka Hop Research Centre in 1997.

Riwaka
Land Nieuw-Zeeland
Type A
Aroma
sterk grapefruit, citrus
Samenstelling
Alfazuren 4.5-6.5 %
Cohumulon 29-36 %
Humulon
Betazuren 4-5 %
Colupulon
Hopoliën 0.8 ml/100 gr
Myrceen 68 %
Humuleen 9 %
Caryofylleen 4 %
Farneseen 1 %
Selineen
Linalool 2.8 %
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid open
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode vroeg
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens