Sylva (AU) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Werd eerst Southern Saaz genoemd. Sylva Land Australië Type A Aroma licht bloemig, kruidig Samenstelling Alfazuren 4-7 % Cohumulon 24-28 % Humulon Betazuren 3-5 % Colupulon Hopoliën 0.9-1.4 ml/100 gr Myrceen 17-23 % Humuleen 21-27 % Caryofylleen 6-9 % Farneseen 23-25 % Selineen Linalool 0.3-0.6 % Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode vroeg Opbrengst 1400-2100 kg/ha Opslag Te vervangen door Saaz (CS) Uitleg over de getoonde gegevens